Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008



Πόσο χαρούμενα Χριστούγεννα και τι ευτυχισμένο νέο έτος να έχουμε όταν στη μεγαλύτερη “ανθρώπινη φυλακή” την Παλαιστινιακή Γάζα ο τραγικός απολογισμός έως τώρα έχει φθάσει τους 360 νεκρούς και 1690 τραυματίες άμαχους Παλαιστίνιους. Όταν οι ρουκέτες των φονταμεταλιστών έχουν την ασύμμετρη αυτή απάντηση του επίσημου Ισραηλινού κράτους τότε το μόνο σίγουρο μπορεί να είναι ότι ο κύκλος του αίματος και της βίας θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη και με πολλές νέες γενιές να συμμετέχουν.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008



Χρόνια πολλά σε όλους.

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008


Ο πρωθυπουργός στην τελευταία συνέντευξη τύπου που έδωσε είπε μια μεγάλη αλήθεια ότι αυτές τις ημέρες είδε πολύ τηλεόραση. Όμως δεν είπε όλη την αλήθεια ότι βλέπει κάθε μέρα πολύ τηλεόραση, dvd, play station κ.α. Δεν εξηγείται αλλιώς η στάση του σαν σύγχρονος Ξέρξης να βλέπει από το “λόφο” του Μαξίμου ή της Ραφήνας το κέντρο της Αθήνας να φλέγεται εξαιτίας των πολιτικών του και αυτός να μην αντιδρά.

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008


Όλοι κρύβουμε έναν ταραξία. Οι κατάλληλες συνθήκες με τις ακατάλληλες πολιτικές και αυτός ο ταραξίας εξωτερικεύεται. Κάπως έτσι χιλιάδες νέοι, άνεργοι, εργαζόμενοι κτλ βγήκαν στους δρόμουν να διαληλώσουν για το αυτονόητο ότι ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008


Στο ίδιο έργο θεατές. Με τον Πρωθυπουργό έτοιμο να φορέσει το τζάκετ του καλοκαιριού, να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις για τις καταστροφές κάνοντας λόγο για ώρες ευθύνης. Που είναι η ευθύνη στα συσσωρεμένα σκάνδαλα, που είναι η ευθύνη στην ανέχεια και την ανεργία, που είναι η ευθύνη για το θάνατο του 15χρονου. Ότι ακολούθησε ήταν σίγουρα ξέσπασμα οργής με τους κουκουλοφόρους να προσφέρουν βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης που επιθυμεί τη συντηρητικοποίηση του μαζικού κινήματος. Δυστυχώς στο δίλλημα του Πρωθυπουργού “Καραμανλής ή Χάος” κάποιοι θέλησαν να απαντήσουν…

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008


Όταν η μηδενική ανοχή του Καραμανλή συναντάει το είστε το κράτος του Πολύδωρα τότε η ανεπάρκεια γίνεται επικινδυνότητα. Δυστυχώς η Ελλάδα έχει το δικό της Κάρλο Τζουλιάνι με τη διαφορά ότι λέγεται Αλέξανδρος και ήταν ένα παιδί 15 ετών.