Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009


Ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε και ο γάιδαρος. Δυστυχώς ο κ. Καραμανλής στη προσπάθεια του να “βγάλει” τη χώρα από την οικονομική κρίση το μόνο που κατάφερε είναι να “βγάλει” τους ίδιους βαρυποινίτες, από την ίδια φυλακή και με τον ίδιο τρόπο. Είναι πραγματικά ο “καταλληλότερος”.



Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Άντε καλή μας Τσικνοπέμπτη. Και προσοχή στο φαγοπότι...Κοστίζει...

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Την Καλαμάτα επέλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου να ξεκινήσει τον ανεπίσημο προεκλογικό αγώνα του μιας και όλα δείχνουν πως οδεύουμε για εκλογές. Ας ελπίσουμε ότι οι υποσχέσεις του να μην παραμείνουν υποσχέσεις όπως αυτές που είχε δώσει ο κ .Καραμανλής πριν από 5 χρόνια γιατί τότε θα του επιφυλάσσω άλλα σκίτσα.



Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Χρονιά πολλά στους ερωτευμένους για τους οποίους έτσι και αλλιώς η κάθε μέρα είναι γιορτή.

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009


Να τον εμπιστευτούμε μας καλεί ο “καταλληλότερος για πρωθυπουργός” να βγάλει αυτός τη χώρα από την οικονομική κρίση. Και γιατί άλλωστε να μην εμπιστευτούμε τον πρωθυπουργό των μεγάλων έργων και τομών για τη χώρα…Τον πρωθυπουργό που εκσυγχρόνισε τις τηλεπικοινωνίες (υποκλοπές, siemens, Γερμανός), τον πρωθυπουργό που καθιέρωσε νέες σχέσεις με τους μετανάστες (απαγωγές Πακιστανών), τον πρωθυπουργό που στήριξε τους οικογενειακούς δεσμούς (κουμπάροι), τον πρωθυπουργό που μας έμαθε νωρίτερα από όλο το πλανήτη τα πιο σύγχρονα χρηματοοικονομικά παράγωγα (δομημένα ομόλογα), τον πρωθυπουργό που νοιάζεται για την πολιτιστική-θρησκευτική κληρονομιά της χώρας (Βατοπέδι), τον πρωθυπουργό της ασφάλεια και της έννομης τάξης (δολοφονία 15χρονου, ζαρντινιέρα, αναβίωση τρομοκρατίας). Είναι σίγουρα ο καταλληλότερος.

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009


Μετά το "υπάρχει καλύτερη Ελλάδα" και το "οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξη" το επόμενο προεκλογικό σύνθημα της Ν.Δ σύμφωνα με έγκυρες κυβερνητικές πηγές θα είναι το "οι δεσμεύσεις μας πονάνε". Άλλωστε όποιος αγαπάει πονάει...