Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010


Και ο Διογένης στο κυνήγι των αποδείξεων...

9 σχόλια:

NdN είπε...

Γεια σου Barel και καλή χρονιά!

Αντε να δούμε που θα σας βγάλει το κυνηγι των αποδείξεων. Σωστό στην έμπνευση, αλλά η εφαρμογή του έχει πολλά προβλήματα στην χώρα μας.

Vassilis είπε...

Κρίνοντας πάντως από το πόσες αποδείξεις έχω μαζέψει μέχρι τώρα, μέχρι το τέλος του χρόνου μάλλον θα χρειαστώ το ... πιθάρι του Διογένη για να τις φυλάξω ... ρε τι τραβάμε οι άνθρωποι :)

barel είπε...

@NdN
Η απόδοση του ΦΠΑ και η μείωση της φοροδιαφυγής πρέπει να συνοδευτούν με ένα μεγάλο κίνητρο. Την δίκαιη και σωστή διαχείριση των εσόδων απο τη φορολόγηση. Όταν τα χρηματά ξοδεύονται για τους λίγους και οχι για τους πολλούς τότε οδηγούμαστε στη φοροδιαφυγή. Η εγκαδίδρυση κράτους δικαίου όπου ο πολίτης θα γνωρίζει που πηγαίνουν τα χρηματά του αποτελεί τη μεγαλύτερη αναπτυξιακή τομή που μπορεί να κάνει η σημερινή κυβέρνηση.

barel είπε...

@Vassilis
Και να δεις που στο τέλος πάλι θα πουν δε χριεάζονται τελικά. Ευχαριστούμε γειά σας.

Unknown είπε...

.
.

– O Κωνσταντίνoς μας έλλειπε - άντε και στο Τατόι !!!!

==Ποιάς κας, συζύγου Υπουργού, είναι συνεταίρος ο Philip Nielsen????

“”"”Χάρηκα που σε γνώρισα Κωνσταντίνε – άντε και στο Τατόι…”"”"

http://www.philipnielsen.gr/2009/10/3-39-52.htmlΤετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

……………………………………………………………………………………………………………………………………
Υ.Γ.: όταν στη ζωή σου νομίζεις ότι είσαι μοναδικός κάνεις μεγάλο λάθος, όχι μόνο ήταν συμπαθητικός, όχι μόνο δουλεύει στην επικοινωνία, όχι μόνο είχε έρθει και αυτός οικογενειακώς με αυτοκινούμενο και iphone, αλλά είναι και πολύ καλός (καλύτερος) αθλητής. Χάρηκα που σε γνώρισα Κωνσταντίνε – άντε και στο

Unknown είπε...

Atamis kim köktä sen
Algiszle bulsun sening ating
kelsin sening hanlechin
bulsun sening tilemegin neçikkim köktä allay ierdä
kundegi ötmackimismi bisge bugun bergil
dage iazuclarimisni bizgä bozzatkil
neçik bis bozzattirbis bizgä iaman etchenlergä
dage iecnik sinamakina bisni kuurmagil
bassa barça iamandan bisni kuthargil.
Amen.

Unknown είπε...

=ΤΙ ΒΙΡΒΊΛΗΣ ΤΙ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ !!!!
-ΓΙΑ ΨΑΞΤΕΤΟ ΛΙΓΟ
http://www.koutouzis.gr/virvilis.htm
….Γενάρχης της οικογένειας Βιρβίλη ήταν ο Κόλιας ( Νικόλαος) Βιρβίλης, που είχε ονομαστεί και «Αναγνώστης» διότι εγνώριζε γραφή και ανάγνωση. Φαίνεται ότι ο πατέρας του είχε επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους ως προσκυνητής ( Χατζής), γι αυτό και τον συναντά κανείς σε διάφορα έγγραφα με τις αναγραφές «Κόλιας Χατζημπιρμπίλης», ή Χατζη Αναγνώστης Μπιρμπίλης, ή Αναγνώστης Χατζημπιρμπίλης, ή Αναγνώστης Χατζή Αναγνώστη Μπιρμπίλης.
…. Από το γάμο του με τη Μαρούσα απόκτησε τους Αναγνώστη ( Ιωάννη ) και Αντώνιο, και μία κόρη, την Αικατερίνη συζ. Αναγνώστη Καρνέση. Πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι μετέπειτα, γυναίκες απόγονοι του Αναγνώστη, παντρεύτηκαν και δημιούργησαν τις επίσης μεγάλες οικογένειες Χατζημελέτη και Πάγκαλου.
** 1.- Η Μαλαματένια παντρεύτηκε το 1836 τον αγωνιστή και πολιτικό Μελέτη Ιωάννου Χατζημελέτη (1809-1875). Από το ζευγάρι αυτό γεννήθηκε μεταξύ άλλων η Αικατερίνη ή Κατίγκω Μ. Χατζημελέτη (1838-1940). Αυτή παντρεύτηκε τον Δημήτριο Θ. Πάγκαλο . Παιδί τους ήταν ο γνωστός στρατηγός Θεόδωρος Δημ. Πάγκαλος, παππούς του σημερινού πολιτικού Θεοδώρου Γεωργ. Πάγκαλου.

KitsosMitsos είπε...

Καλό και επίκαιρο!

ElenaG είπε...

Εισε ωραιος αγαπητε ΒAREL συνεχισε...